Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic:"Maçtan önce oyuncularıma hiçbir zaman sıralamaya ve durumumuza bakmamalarını söyledim. Ortaya koydukları mücadeleden dolayı onları tebrik ediyorum"- Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Mahmuti:"Yüzde 30'la faul attık. Bu çok

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde Darüşşafaka Doğuş'u 77-69 yendikleri maçta, ortaya koydukları mücadeleden dolayı oyuncularını tebrik etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, bu sezon Darüşşafaka Doğuş'a karşı çok fazla maç oynadıklarını belirterek, "İki takım da birbirini çok iyi biliyordu" dedi.

Obradovic, zorlu bir müsabaka olduğunu vurgulayarak, "Maçtan önce oyuncularıma hiçbir zaman sıralamaya ve durumumuza bakmamalarını söyledim. Ortaya koydukları mücadeleden dolayı onları tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Grupta oynanacak diğer maçların sonucunu beklediklerini aktaran Obradovic, liderlik şanslarını son 3 karşılaşmaya taşıdıklarını sözlerine ekledi.


- Mahmuti: "Yüzde 30'la faul attık"


Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ise Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ettiklerini, ancak maçın sonunu getiremediklerini söyledi.

Karşılaşmanın son bölümde koptuğunu anlatan Mahmuti, "Biz birkaç boş atışı kaçırdık. Onlar ise değerlendirdiler. Neticede kazanan taraf oldular. Yüzde 30'la faul attık. Bu çok kabul edilebilir bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Oktay Mahmuti, aldıkları galibiyetten dolayı Fenerbahçe'yi de tebrik ederek, "Kendilerine çeyrek finalde başarılar diliyorum. Umarım orada da başarılı olup, geçen seneki gibi Dörtlü Final'e kalırlar" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :