Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- Darüşşafaka Tekfen Başantrenörü Ahmet Çakı:"Bu galibiyetten sonra oyun kalitemizi ve kendimize güvenimizi enerjimizle birleştirip daha iyi olacağımıza inanıyorum"- Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Stefanos Dedas:"Yeteri kadar akıllı oynamadık"


İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında konuk ettiği Bahçeşehir Koleji'ni 77-72 mağlup eden Darüşşafaka Tekfen'de başantrenör Ahmet Çakı, iyi mücadele ederek kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çakı, kaliteli bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, "Kaybettiğimiz Gaziantep Basketbol ve Anadolu Efes maçları takımda gerginlik oluşturdu. İyi mücadele ettik. Üst düzey bir basketbol oynadığımızı söyleyemeyeceğim. Bu tür tecrübeli oyun kurucuları olan takımlara karşı oynamak kolay değil." ifadelerini kullandı.

Oyuncularının maçtan hiç kopmadığını kaydeden Çakı, "Bu galibiyetten sonra oyun kalitemizi, kendimize güvenimizi enerjimizle birleştirip daha iyi olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.


- Dedas: "Yeteri kadar akıllı oynamadık"


Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Stefanos Dedas, son bölümde Darüşşafaka Tekfen'in daha iyi oynayarak kazandığını belirtti.

Karşılaşmadan önce müsabakanın başa baş geçmesini beklediğini ifade eden Dedas, "Biz de onlar da skor olarak maç boyunca yakındık. Son bölümde onlar biraz daha fazla skor yaptı ve kazandılar. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum." şeklinde konuştu.

Darüşşafaka Tekfen'i yenmenin kolay olmadığını vurgulayan Dedas, "THY Avrupa Ligi'nde CSKA Moskova ile kafa kafaya oynadılar. Buducnost VOLI'yi yendiler. Ligde Anadolu Efes'e son anda kaybettiler. Bu takımla oynamak kolay değil. Yeterince mücadele ettik ancak daha iyi olabilirdik. Yeteri kadar akıllı oynamadık. Bu maç bitti. Önümüzdeki Banvit maçına odaklanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :