Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic:"Rakibimiz bugün daha enerjik oynadı ve bizi yendi"- Gaziantep Basketbol Başantrenörü Dedas:"Planladığımız şeyleri sahaya yansıttık"


İSTANBUL (AA) - Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasında Gaziantep Basketbol'a 96-84 yenildikleri maçta rakiplerinin çok enerjik oynayarak sahadan galibiyetle ayrıldığını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Perasovic, Gaziantep Basketbol'u tebrik ederek, şunları kaydetti:

"Çok iyi maç çıkardılar. Her top için mücadele ettiler. Özellikle ilk yarıda isabet yüzdeleri çok iyiydi. Maça ortak olmak için çalıştık ama bu, galibiyet için yetersiz oldu. Her zaman ligin zor olduğunu söylüyorum. Diğer takımlar fırsat bulduğunda sizi yenebilir. Rakibimiz bugün daha enerjik oynadı ve bizi yendi."

Anadolu Efesli basketbolcu Can Maxim Mutaf ise istedikleri gibi oynayamadıklarını ve Gaziantep Basketbol'un yüksek yüzdeyle hücum ederek kazandığını ifade etti.


- Dedas: "Planladıklarımızı sahada yaptık"


Gaziantep Basketbol Başantrenörü Stefanos Dedas, maç öncesi planladıkları şeyleri sahaya yansıtarak kazandıklarını dile getirdi.

Oyuncularını tebrik eden Dedas, "Buraya mücadele etmeye ve kazanmaya gelmiştik. Planladığımız şeyleri sahaya yansıttık. Oyuncularımın performansı beni bir kez daha gururlandırdı. Bundan sonra Trabzonspor Medical Park'la oynayacağımız önemli maçımıza hazırlanacağız." şeklinde konuştu.

Gaziantep temsilcisinin tecrübeli Hırvat oyuncusu Tomislav Ruzic ise play-off'lara iddialı girmek için önemli bir galibiyet elde ettiklerini aktardı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :