Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan: "Hatalara rağmen hücumda güzel bir performans ortaya koyduk"- Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic: "Oyunun içinde savunmaya fazla yönelemedik"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor'u 89-83 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Erdoğan, "Hatalara rağmen hücumda güzel bir performans ortaya koyduk. Önemli ve gergin bir maçı kazandık." dedi.

Yeşilgiresun Belediyespor'la ilk maçlarını çok sayıda eksikle oynadıklarını hatırlatan Erdoğan, "Ciddi sakatlıklarımızın olduğu bir dönemdi. Şimdi ise daha iyi bir basketbol oynadığımızı düşünüyorum. Bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Son 4 maçın 3'ünü kazanarak öz güvenimizi yeniden elde etti." ifadelerini kullandı.


- Yeşilgiresun Belediyespor cephesi


Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Aleksandar Trifunovic, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un iyi bir maç çıkarttığını dile getirdi.

Trifunovic, galibiyetinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u tebrik ederek, "Hak ettikleri bir galibiyet oldu. Bizden daha çok hazırlardı.Oyunun içinde savunmaya fazla yönelemedik." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler