Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic:"Maça enerjisiz başladığımızı düşünüyorum"- Zalgiris Başantrenörü Jasikevicius:"Hücum ribauntları oldukça önemliydi"


İSTANBUL (AA) - Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, THY Avrupa Ligi'nde Litvanya'nın Zalgiris takımına 84-71 yenildikleri maçta rakiplerinin kendilerinden daha iyi oynadığını ve kazanmayı hak ettiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Perasovic, maçın anahtar noktasının rakibin mücadele boyunca aldığı hücum ribauntları olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Maça enerjisiz başladığımızı düşünüyorum. İlk periyodu 3 sayı geride kapattık. İkinci çeyrekte bir şeyler yapmaya çalıştık ama sonuca gidemedik ve devreyi de geride tamamladık. Hayat devam ediyor. Perşembe günü başka bir maçımız var. Fiziksel ve mental olarak o maça hazır olmamız gerekiyor."


- Zalgiris cephesi


Zalgiris Başantrenörü Sarunas Jasikevicius ise Anadolu Efes karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Önemli bir galibiyet aldıklarını aktaran Jasikevicius, "Maçta hücum ribauntları oldukça önemliydi. Aldığımız ribauntların dönüşünde çok fazla sayı bulduk. Bu da galibiyetin anahtar noktalarından birisiydi." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :