Başkentteki Konyalılar İftarda Buluştu

Başkentteki Konyalılar İftarda Buluştu

Konya Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı'nın (KONEV) düzenlediği iftar programında, Ankara'da yaşayan Konyalılar bir araya geldi.

Konya Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı'nın (KONEV) düzenlediği iftar programında, Ankara'da yaşayan Konyalılar bir araya geldi.

Risa Park'ta düzenlenen iftar programına eski Devlet Bakanları Mehmet Keçeciler ve Saffet Sert, AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ali Rıza Diniz, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Derya Örs, Orman Genel Müdürü İsmail Üzülmez, Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürü Metin Yener, Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürü Abdullah Çiftçi, TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü Müdürü Lokman Kuzu'nun yanı sıra yasama, yürütme ve yargı organlarında görev yapan çok sayıda Konyalı bürokrat ile iş adamları katıldı.

KONEV Başkanı Vali Hakkı Teke, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar programına gösterilen büyük ilgiden dolayı konuklara teşekkür etti.

Vakfın çalışmaları hakkında bilgi veren Teke, Mevlana ruhunu Ankara'da yaşattıkları için mutluluk duyduklarını bildirdi.

Vakıf olarak birçok öğrenciye burs verdiklerini ve mezun olan öğrencilere de iş imkanı sağlamak için seferber olduklarını anlatan Teke, bu arada KONEV'e yakın zamanda Ankara'da hizmete girecek bir sosyal tesis kazandıracaklarının müjdesini verdi.

AK Parti Milletvekili Ünal da Ankara'da yaşayan hemşehrileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, Konyalıların birlik ve beraberliğine katkıda bulunanlara teşekkürlerini iletti.

İftar programının ardından, davetlilere bir Konya markası olan Torku'nun ürettiği çeşitli ürünlerden oluşan hediye paketi takdim edildi.