Başkent'te şehit evinde yas

Başkent'te şehit evinde yas

Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşen er Yunus Emre Duran'ın, Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki baba evinde yas var

ANKARA (AA) - Kayseri'de düzenlenen terör saldırısında şehit olan 21 yaşındaki er Yunus Emre Duran'ın, Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı.

Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan er ve erbaşların da bulunduğu otobüse yönelik bombalı saldırıda şehit düşen Duran'ın, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Şentepe Mahallesi'ndeki baba evine Türk bayrakları asıldı. Yenimahalle Belediyesince evin önüne kurulan taziye çadırında şehidin babası Mahmut Duran ve aile yakınları taziyeleri kabul etti.

Şehit er Yunus Emre Duran'ın babası Mahmut Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun askerlik görevinin bitmesine bir ay kaldığını belirtti. Terörü lanetleyen Mahmut Duran, "Sözün bittiği yerdeyiz. Milletimizin başı sağ olsun. Allah terörü kahretsin. Evladımın biri gider bini gelir. İki tane daha yetişen evladım var. Allah onlara da şehitlik nasip etsin." dedi.

Mahalle sakinlerinin de evlerine Türk bayrakları astığı görüldü.

Kırşehir nüfusuna kayıtlı şehit erin, 4 çocuklu ailenin en büyük erkek evladı olduğu, torna tesviye işçiliği yaptığı ve bekar olduğu öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :