Başkent karla buluştu! Ankara Valiliği uyardı 'Sokağa çıkmayın'

Başkent karla buluştu! Ankara Valiliği uyardı 'Sokağa çıkmayın'

Gelen son dakika bilgisine göre Ankara Valiliği vatandaşları uyardı. Başkent Ankara güne karla uyandı. Gün boyunca devam eden kar yağışı araç sürücülerine zor anlar yaşattı.

Ankara'nın dört bir yanını etkisi altına alan kar yağışı sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu. Yağış nedeniyle kayganlaşan yollarda sürücüler kaza yapmamak için yoğun çaba sarf etti.

Dikmen semtinde 931. Cadde girişindeki dik yokuşu sürücüler güçlükle çıktı. Bir sürücü ise yokuşu çıkamayacağını anlayınca direksiyonu yanındaki arkadaşına verdi.

Ankara Valiliği de gece boyu devam etmesi beklenen kar yağışıyla ilgili vatandaşları uyardı. Vatandaşlardan zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamasını isteyen Valilik şu bilgileri paylaştı:

"İlimizde devam eden kar yağışının trafikte oluşturacağı yoğunluk nedeniyle yaşanabilecek mağduriyetlerin önlenmesi için vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını önemle istirham ediyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.