Başkent Cuma günü akşamı ve Cumartesi gününü bekliyor! Ankara hava durumu tahminlerinde kar göründü

Başkent Cuma günü akşamı ve Cumartesi gününü bekliyor! Ankara hava durumu tahminlerinde kar göründü

Yağışların ardından sıcak günler yaşayan hatta pastırma sonbaharına giriş yapan Başkent’e kar yüklü bulutlar geliyor. Meteoroloji İşleri Ankara için tahminlerinde Cuma gününü yağışlı olarak işaretledi. Asıl yağış ise akşam geliyor.

Birçok kentte olduğu gibi Ankara’da su kaynakları bu yıl oldukça iyi yağış aldı. Başkent Ankara için yeni yağış tahmini var.

Sonbaharın en sıcak günlerinden kalan bir havayla Perşembe gününü yaşayan Ankara’da Karadeniz üzerinden gelen kar yüklü bulutlar bekleniyor. Yağışın ardından şehirde hava yine soğuyacak.

ANKARA HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

18 Şubat Cuma günü Ankara’da gündüz saatleri oldukça sakin geçecek. Tahminlere göre başkentte hava açık olacak. Akşam saatlerinden itibaren kente kar düşmeye başlayacak.

19 Şubat Cumartesi günü başkentte kar yağışı tamamen duracak ve kentte gece ilk saatlerde hava sıcaklığı eksi değerlere inecek. Ancak gündüz saatlerinde kar yağışının durmasıyla hava sıcaklığının 8 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

20 Şubat Pazar günü ise Ankara genelinde sis olayları bekleniyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığı yine eksi değerlerde olacak ama gündüz saatlerinde başkentte hava sıcaklığı 10 dereceleri görecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.