Başkanlık yarışını kaybeden Aziz Yıldırım: Kazanan Fenerbahçe olsun

Başkanlık yarışını kaybeden Aziz Yıldırım: Kazanan Fenerbahçe olsun

Fenerbahçe'de yapılan seçimlerin ardından eski başkan adayı Aziz Yıldırım, kulübün geleceğine dair önemli mesajlar verdi.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin son genel kurulunda yaşananlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ali Koç ile başkanlık için yarışan Yıldırım, seçim sonuçlarının ardından taraftarlara önemli mesajlar iletti.

Haberin detaylarına göre, Aziz Yıldırım, başkanlık için yarıştığı rakibi Ali Koç'un seçimi kazanmasının ardından yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında Yıldırım, Fenerbahçe'nin geleceğine dair umutlu sözler sarf etti.

Yıldırım, açıklamasında, "Bundan yaklaşık 3 hafta önce, ben ve arkadaşlarım her şeyden çok sevdiğimiz kulübümüzü yönetmeye talip olduk. Süreç boyunca binlerce kongre üyemize dokunduk, onların sorunlarını dinledik, duygularına tercüman olduk." ifadelerini kullandı.

Seçim sonuçlarına ilişkin olarak ise Yıldırım, "Dün gerçekleşen olağan seçimli kongrede, Ali Koç ve yönetimi üyelerimizin oylarıyla göreve getirildi. Kendilerine yeni dönemde gönülden başarılar diliyorum. Kazanan, her zaman temenni ettiğimiz gibi Fenerbahçe olsun." şeklinde konuştu.

Açıklamasında destek verenlere de teşekkür eden Yıldırım, "Bu süreç boyunca desteklerini esirgemeyen tüm Fenerbahçe derneklerine, bizlere destek olan ya da olmayan tüm kongre üyelerimize, dünyada eşi benzeri olmayan taraftarlarımıza, özverilerini bir an bile eksik etmeyen gönüllü çalışan dostlarımıza, çocuklara, gençlere ve kulübümüze teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Son olarak Yıldırım, "Şahsım ve arkadaşlarım, 3 hafta önce aday olarak, Fenerbahçe'deki ölü toprağını kaldırdığımıza ve kulübümüze değerli bir ivme kazandırdığımıza inanıyoruz. Dilerim Fenerbahçe bu ivmeyi iyi değerlendirir ve özlemle beklediğimiz şampiyonluklara bir bir ulaşırız." diyerek açıklamasını noktaladı.

Başkanlık yarışını kaybeden Aziz Yıldırım: Kazanan Fenerbahçe olsun

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.