Başkanlar Meram Niyaz Usta İlkokulu’nda miniklerle buluştu

Başkanlar Meram Niyaz Usta İlkokulu’nda miniklerle buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay ve Meram Belediye Başkanı Kavuş, Meram Niyaz Usta İlkokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram Niyaz Usta İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

Niyaz Usta İlkokulu’nda tüm sınıfları ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle görüşen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, öğrencileri tebrik etti.

Salgın sebebiyle bu sene büyük oranda uzaktan eğitimle geçen eğitim öğretim yılının ardından Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğrenciler için okullarda telafi eğitimleri ve çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğini belirten Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak da 7-14 yaş arasındaki öğrencilere Genç KOMEK Yaz Okulu’nda çeşitli konularda eğitim ve sosyal faaliyetler düzenleyeceklerini söyledi.

Başkan Altay, tüm öğrencilerin yaz aylarını verimli geçirerek sağlıkla önümüzdeki yıla hazırlanmaları temennisinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.