Başkanlar Konya Ahşap Oyuncak ve Sanat Atölyesi kursiyerleriyle buluştu

Başkanlar Konya Ahşap Oyuncak ve Sanat Atölyesi kursiyerleriyle buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı ve Selçuklu İlçe Başkanı Özer, Konya Mobilyacılar Odası'na bağlı Ahşap Oyuncak ve Sanat Atölyesi kursiyerleriyle bir araya geldi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, Mobilyacılar Odası'na bağlı Ahşap Oyuncak ve Sanat Atölyesi kursiyerleriyle bir araya gelerek mobilyacı esnafını ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Uygulamalı Mesleki ve CNC Eğitim Merkezi Ahşap Oyuncak ve Sanat Atölyesi kursiyerleri, mobilyacı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Altay; AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Günbaş ile birlikte Ahşap Oyuncak ve Sanat Atölyesi'nde incelemelerde bulunarak eğitimi tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını teslim etti.

Mobilyacı esnafıyla da bir araya gelen Başkan Altay, "Cuma Buluşmaları" kapsamında Mobilyacılar Sanayi Sitesi'nde bulunan Osmanlı Camisi'nde namaz sonrası vatandaşlarla sohbet etti.

Resim

Cuma Buluşmalarının istişarelerde bulunmak için güzel bir fırsat olduğunu belirten Başkan Altay, "Mobilyacılar Sanayi Sitemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle hasbihal ettik. Cuma bereketimizi artıran hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte şehrimiz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkanlar Konya Ahşap Oyuncak ve Sanat Atölyesi kursiyerleriyle buluştu

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.