Başkanla 'Akşam Çayı'

Başkanla 'Akşam Çayı'

Ilgın Belediyesi vatandaş odaklı belediyecilik anlamında yürüttüğü çalışmalarda “Akşam Çayı” projesiyle vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Buluşmalarda vatandaşlara yapılan hizmetler anlatılırken, yeni yapılacak projeler ve gelen talepler hakkında fikir alışverişi yapılıyor.

Her fırsatta hemşerileriyle birlikte olmanın kendisine büyük bir mutluluk verdiğini dile getiren Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, birlik ve beraberlik vurgusuna çok önem verdiğini belirterek, “Akşam Çayı programımız kapsamında bugün merkez kahvehanesinde hemşerilerimizle bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizin temellerini daha da güçlendirdik ve bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların sunumunu yaptık. 

whatsapp-image-2020-02-05-at-09.27.53.jpeg

Sizlerin sayesinde, bu birlik ve beraberlikten aldığımız güçle çalışmalarımızı büyük bir başarı hikâyesine dönüştürüyoruz.

Belediye olarak öncelikli hedefimiz sizlerin mutluluğu. Çünkü benim hemşerilerim mutluysa, benim hemşerilerim yapılan hizmetlerden dolayı yüzünde tebessüm oluşuyorsa işte gerçek mutluluğu o anda biz yaşıyoruz.

Daha yapacak çok işimiz, şehrimizi hak ettiği konuma getirecek çok güzel projelerimiz var. İnşallah sizlerin desteği ve duasıyla gece gündüz demeden çalışarak birlikte büyüyen ve birlikte güçlenen bir Ilgın olacağız” dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :