Başkanını seçen Konyaspor’da transfer harekatı başlıyor! Yolcular da belli gibi

Başkanını seçen Konyaspor’da transfer harekatı başlıyor! Yolcular da belli gibi

Konyaspor’da süreç hızla ilerlemeye devam ediyor. Yeşil beyazlılar başkanını seçti ve sıra transfere geldi. Teknik Direktör İlhan Palut’un raporu ise anahtar olacak.

Geçtiğimiz sezonu 50 puanla tamamlayarak tarihinin en iyi ikinci sezonunu yaşayan Konyaspor’da yeni sezon öncesi başkanlık seçimi tamamlandı. Fatih Özgökçen’in başkanlığında yeni kurulan yönetim ise işe hızlı başladı.

242 milyon lira borcu olduğu açıklanan Konyaspor’da transfer için bütçe açıklanmadı. Yeşil beyazlı yönetimin transfer konusunda hangi kararları alacağı da merak konusu.

Transfer konusunda gözler bir anlamda Teknik Direktör İlhan Palut’a çevrilmiş durumda. Palut’un raporuna göre hareket edecek yönetimin aynı zamanda genç oyuncuları da yeni sezonda takıma kazandırma amacında olduğu da gelen bilgiler arasında.

RAPOR BEKLENİYOR

Teknik Direktör İlhan Palut'un takımın başında kalması durumunda istemediği oyuncuları belirlediği ve ilk gönderilmesi muhtemel oyuncunun Levan Shengelia olduğu öğrenildi. Sözleşmesi sona eren Gürcü oyuncunun yeni sezon kampına katılmayacağı gelen bilgiler arasında.

Ayrıca Palut'un isteği doğrultusunda sözleşmesi devam eden oyunculardan Artem Kravets ve Farouk Miya'nın da kendilerine takım bulmaları istenecek.

HADZIAHMETOVİC DETAYI

Bosnalı oyunculardan Amir Hadziahmetovic’le ilgili de Palut’un devam etmeyi istediği biliniyor. Ancak geçtiğimiz sezon takımda insiyatif alarak ortaya koyduğu performans neticesinde Amir’in İtalya’dan talipleri olduğu da gelen bilgiler arasında.

ABDÜLKERİM GİDERSE

Geçen sezon müthiş bir performans ortaya koyarak Milli Takım’a kadar yükselen Abdülkerim Bardakçı’nın da talipleri artıyor. Son olarak Beşiktaş’la anılan genç oyuncuyla Avrupa’dan bazı kulüplerin ilgilendiği öğrenildi.

Defans hattında böyle bir transfer olması durumunda ise Konyaspor yönetiminin gözünü kuzeye çevirmesi de olası görünüyor. Norveç basınında geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde Thomas Rogne’nin Konyaspor’a gidebileceği yazılmıştı.

Yönetimin de Abdülkerim’in transferi durumunda bu alternatifi değerlendirebileceği konuşuluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum