Başkan Uğur İbrahim Altay son noktayı koydu: Konya'da kapalı yol yok

Başkan Uğur İbrahim Altay son noktayı koydu: Konya'da kapalı yol yok

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle şehirlerarası bazı yollar kapalı duruma geldi. Konya şehir merkezinde ise devam eden kar yağışından dolayı sorun yaşanmaması için ekipler sahada görevlerini sürdürüyor.

Son 4 günde iyi bir yağış alan Konya'da kar yağışı devam ediyor. Ekipler şehrin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürürken geceden bu yana çalışan ekipler Konya'da kapalı güzergah bırakmadı. Tam anlamıyla seferberlik ilan edilen Konya'da trafik akışı da sorunsuz şekilde devam ediyor.

BAŞKAN ALTAY SON DURUMU BİLDİRDİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "291 Araç ve 1417 personel ile kar temizliği ve yol açma çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kapalı yolumuz yok. İlk güne nazaran kış lastiği ve trafik güvenliğine daha çok hassasiyet gösteren hemşehrilerime teşekkür ederim" cümlelerini kullandı.

HARİTADA KIRMIZI BÖLGE YOK

Kar yağışı nedeniyle araçlarını kullanmamayı tercih eden vatandaşlar kendini riske atmak istemedi. 4 gündür devam kar yağışı nedeniyle ekipler de geceli gündüzlü şehir merkezi ve Büyükşehir Yasası gereği bağlı olan mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.

trafik-yogunlugu-konya.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum