Başkan Toru, muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Toru, muhtarlarla bir araya geldi

KONYA (AA) - Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Toru, Meram Belediyesi Meclis Salonundaki...

KONYA (AA) - Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Toru, Meram Belediyesi Meclis Salonundaki toplantıda, Meram'ın güçlenmesi ve daha iyi bir seviyeye gelmesi için iş birliğinin önemine dikkati çekti.

Meram'a yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında bilgi veren Toru, muhtarların planlama, imar uygulaması ve kentsel dönüşüm gibi çalışmalarda kendilerine verecekleri desteklerle yapılacak hizmetlerin hızlanmasına yardımcı olabileceklerini ifade etti.

Toru, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:

"100 yıl önce oynanan oyunların hepsi şimdi tekrar sahneye konuluyor. İçinde bulunduğumuz coğrafya ateş çemberinde. Gün geçmiyor ki bir İslam ülkesinden acı haber gelmesin. Onun için hepimizin uyanık olması gerekiyor. Millet olma şuuruyla Konya olarak biz Türkiye'nin en sağlam kalesi olduk. Devletimize her zaman bağlılık gösterdi bu şehir. Meram da bu anlamda desteğini her zaman en üst seviyede sundu. Bundan sonra da birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bu zor dönemi atlatacağız inşallah."

AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür de muhtarlarla daha sık bir araya geleceklerini aktararak, "Belediye Başkanımız toplantılar düzenleyecek ve biz de fırsat buldukça katılacağız. Mahallelerimizde toplantılar yapıyoruz. Muhtarlarımızın derdiyle, tasasıyla, sevinciyle, hüznüyle bundan sonra daha sık birlikte olacağız" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :