Başkan Pekyatırmacı: Bayramlar aziz milletimizin birliğini daha da güçlendiriyor

Başkan Pekyatırmacı: Bayramlar aziz milletimizin birliğini daha da güçlendiriyor

Konya'nın Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Kurban Bayramı mesajında, bayramların Türk Milleti'nin kadim özelliği olan birlik ve beraberliği daha da pekiştirdiğini vurguladı

Konya'nın Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğu ve bereketini hep birlikte yaşıyoruz. Bizleri bayrama kavuşturan Rabbime şükrediyorum. Bayramlar bizleri aynı dinin, aynı inancın neşesinde birleştiren, iman kardeşliğinin hepimizde hayat bulduğu nadide günlerdendir. Milletimizin köklerinde de bulunan yardım severlik, birbirinin derdiyle hem hal olmak, dayanışma ve birlik beraberlik bayramlarda daha da derinden hissediliyor. Kurban Bayramı da bu paylaşımın en dorukta olduğu zaman dilimi. paylaştıkça bizleri birbirimize daha da yakınlaştırmanın vesilesi.

Bu bayramı büyüklerimizle, ailemizle, komşularımızla ve dostlarımızla birlikte geçirelim. Varsa kırgınlıklarımız ve dargınlıklarımız bunları unutarak, kardeşçe kucaklaşarak ve gönülleri kazanarak yaşayalım ve yaşatalım inşallah. Küçüklerimizin başını okşamayı, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalıp onları sevindirmeyi de ihmal etmeyelim.

Bayramda şehir dışı ziyaretleri nedeniyle yolculuk yapacak olanlara da bir uyarıyı özellikle yapmak istiyorum. Lütfen emniyet kemerimizi takalım ve başta hız limitleri olmak üzere trafik kurallarına harfiyen uyalım. Yollarda kaybedilen zamanın telafisi oluyor ama kaybedilen canların telafisi asla olmuyor. Biz Selçuklu Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi hemşerilerimizin bayramı huzur içerisinde geçirmeleri için tüm tedbirlerimizi aldık. Kurban pazarında denetlemelerimiz devam ediyor. Kesim alanlarımız kullanıma hazır. Çevre Koruma ekiplerimiz de 24 saat esasıyla görevlerinde devam edecek.

Selçuklu'ya varlıklarıyla değer katan değerli hemşehrilerim, bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı gönülden tebrik ediyor, bu mübarek bayramın milletimiz, İslam Alemi ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyor, herkese hayırlı bayramlar diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.