Başkan Mustafa Toklu Alanya'da koronavirüs sürecinde kaç kişiye yardım yapıldığını açıkladı

Başkan Mustafa Toklu Alanya'da koronavirüs sürecinde kaç kişiye yardım yapıldığını açıkladı

Türkiye'de koronavirüs salgınının çıktığı günden bu yana alınan tedbirler kapsamında Biz Bize Yeteriz Türkiyem yardım kampanyasında önemli işlere imza atıldı. Peki Alanya'da kaç kişi yardımlardan faydalandı?

Çin'in Wuhan eyaletinde başlayan ve dünyada büyük kayıplara neden olan koronavirüs salgınıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

Türkiye ilk günden bu yana önlemlerini en sert şekilde alarak bu süreçte kayıplarını azaltmayı başardı ve tedavi süreciyle de dünyaya güzel örnekler sunmuş oldu.

Dünyada bir çok ülkeye yardımlar yapan Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde başlatılan kampanyayla ihtiyaç sahiplerine de en kısa sürede ulaşmayı başardı.

Türkiye'de milyonlarca insan toplanan yardımlardan faydalanırken Alanya'da da yardımlar ihtiyaç sahiplerine süratli bir şekilde ulaştırıldı.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu da kendine ait sosyal medya hesabından paylaştığı rakamlarla Alanya'daki son durumu ilan etti.

Toklu paylaşımında şu bilgilere yer verdi:

"Covid 19 Salgın ile mücadelede Alanya!

Hükümetimiz tarafından Alanya’mızda bugüne kadar 8.903 ihtiyaç sahibi aileye 1.000₺ olmak üzere toplamda 8.903.000₺ sosyal destek yardımı yapıldı."

 

Etiketler :