Başkan Lütfü Savaş, Hatay’da yeniden aday gösterildi

Başkan Lütfü Savaş, Hatay’da yeniden aday gösterildi

CHP Parti Meclisi, Hatay'da iki dönemdir büyükşehir belediye başkanlığı görevini yürüten Doç. Dr. Lütfü Savaş'ı 31 Mart yerel seçimleri için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak belirledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Doç. Dr. Lütfü Savaş'ı 31 Mart yerel seçimleri için aday gösterdi. İki dönemdir bu görevi yürüten Başkan Savaş, adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Sosyal medya paylaşımında, partisinin kendisini aday göstermesinden duyduğu onuru vurgulayan Savaş, şu ifadeleri kullandı:

"İlk Genel Başkanı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olan partim Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yeniden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak ilan edilmekten büyük onur duydum. Başta Sayın Genel Başkanım Özgür Özel olmak üzere kıymetli MYK ve PM üyelerimize, milletvekillerimize, Hatay İl Başkanımız Hakan Tiryaki ile ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimize, Kadın ve Gençlik Kollarında görevli kardeşlerime ve değerli partililerimize teşekkürlerimi sunarım."

Hatay'ın yaşadığı zorlu süreçlere vurgu yaparak, şehri ayağa kaldırmak için söz veren Başkan Savaş, "Tarihin en büyük depremlerinden olan 6 Şubat depremleriyle gerçekleşen afette yaşadığımız acı kayıplar ve büyük yıkımlar her birimizi tarifsiz üzüntüye boğmuş, bununla beraber yeniden toparlanma ve ayağa kalkma azmimize, çalışmamıza çok büyük güç vermiş, tüm renklerimizle dayanışmamızı ve şahsi meselemiz Hatay'a olan bağlılık ve aidiyet duygumuzu doruğa taşımıştır."

Başkan, şehirde yaşayan ve dışarıda olsa bile kalbi Hatay'da atan tüm hemşehrilerine seslenerek, "Yaşadığımız tüm acılara rağmen kadim şehrimizde yine aynı sofralarda tüm renklerimizle buluşacağız. Önümüzdeki tek hedef, bilimin ışığında, yüksek azimle, yorulmadan bir ve bütün olarak şehrimizi güvenle geleceğe taşımak olacaktır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.