Başkan Kılca şehir turunda: Geleceğin Karatay'ını inşa ediyor

Başkan Kılca şehir turunda: Geleceğin Karatay'ını inşa ediyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret ederek, fabrikalarda çalışanlarla bir araya gelerek, geleceğin Karatay'ını birlikte inşa etme sözü verdi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları çerçevesinde aktif bir şekilde saha ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Büyükkumköprü Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi ve bölgedeki esnafları ziyaret etti. Programına Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ilçe teşkilat mensupları da eşlik etti.

k1.jpg

Hasan Kılca, esnaf ziyaretleri sırasında gelen talep ve önerileri dikkatle dinledi ve esnaflara işlerinde kolaylık dileklerinde bulundu. Ayrıca, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek talebinde bulundu.

Başkan Kılca'nın saha ziyaretleri sadece esnafı kapsamadı; aynı zamanda ilçede üretim yapan iş yerleri ve fabrikalarda da sanayiciler ve çalışanlarla bir araya geldi. 5 yıllık görev süresi boyunca ilçenin tüm dinamikleriyle birlikte hareket eden Başkan Kılca, Karatay'daki fabrikaları ziyaret ederek çalışanlarla görüştü.

k2.jpg

Karatay Belediye Başkanı, 5 yıllık hizmet süresinde adaletli bir yönetim anlayışıyla ilçeyi yönettiklerini ve bundan sonraki dönemde de aynı anlayışla hareket edeceklerini vurguladı. Hasan Kılca, geleceğin Karatay'ını inşa etme konusunda birlikte hareket etme sözü verdi ve halka yapılan hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

k3.jpg

Son olarak, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne az bir zaman kaldığını hatırlatan Başkan Kılca, halkın en doğru kararı vereceğine inandığını dile getirerek, seçimlerin ilçe ve ülke için hayırlı olmasını diledi ve AK Parti Belediyeciliği'nin devamı için halkın desteğini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.