Başkan Ertürk'ten hasta ziyaretleri

Başkan Ertürk'ten hasta ziyaretleri

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesinde ve evlerinde tedavi gören vatandaşları ziyaret...

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesinde ve evlerinde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hamdi Eriş Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşları ziyaret eden Ertürk, hastalarla yakından ilgilendi ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastaların durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Ertürk, hastalara ve yakınlarına sürekli yanlarında olduklarını ve herhangi bir şeye ihtiyaçları olması durumunda ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Evlerinde tedavi gören vatandaşları da ziyaret eden Ertürk, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Ertürk, belediye başkanı seçildiği 2004 yılından bu yana, hasta ziyaretlerini düzenli gerçekleştirdiklerini belirterek, "Onlara moral vermek, acil şifa dileklerimizi iletmek için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bir nebze de olsa onları mutlu edebiliyorsak ve onların dualarını alabiliyorsak ne mutlu bize. Tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Hasta ve hasta yakınları ise ziyaretleri ve yakın ilgisinden dolayı Ertürk'e teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :