Başkan Erkoyuncu'dan çiftçilere teşekkür

Başkan Erkoyuncu'dan çiftçilere teşekkür

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, çiftçilerin emeğini ve topluma katkısını vurguladı.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, 14 Mayıs Çiftçiler Günü dolayısıyla çiftçilerin önemine dikkat çeken bir mesaj yayınladı. Erkoyuncu, çiftçilerin yalnızca tarımsal üretimdeki rolünü değil, aynı zamanda toplumun ekonomik ve sosyal kalkınmasında da kilit bir rol oynadığını belirtti.

Erkoyuncu, çiftçilerin toprağa hayat veren kahramanlar olduğunu vurgulayarak, tarımın insan hayatı için ve ülke ekonomisi için stratejik bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Ayrıca, sürdürülebilir tarımın önemine değinerek, çiftçilerin bilinçli tarım uygulamalarıyla ülkenin tarımsal potansiyelini artırdığını dile getirdi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile yaptıkları istişarelerden bahseden Erkoyuncu, tarım ürünlerindeki düşüşe karşı sağlıklı bir fiyat politikası uygulanması için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Mesajında, tüm çiftçilerin 14 Mayıs Çiftçiler Günü'nü kutlayan Erkoyuncu, onların alın teriyle emek verdiğini ve bereketli bir sezon geçirmelerini temenni etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler