Başkan Çelik, KAYMEK öğretmenleriyle buluştu

Başkan Çelik, KAYMEK öğretmenleriyle buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KAYMEK bünyesindeki Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları, Genç KAYMEK ve Huzur Çınarı'nda...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KAYMEK bünyesindeki Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları, Genç KAYMEK ve Huzur Çınarı'nda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Çelik, insanları yetiştirmek için milli eğitim gibi çalıştıklarını belirtti.

Şehirlerin imarından çok gönüllerin imarını önemsediğini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Bizler, şehri imar etmeyle ilgili projeler gerçekleştiriyoruz. Ancak şehirler imar edilirken insanları ve eğitimi ihmal ediyoruz. Sonuçta bizim ihmal ettiğimiz alanlar başkaları tarafından kendi değerlerimiz kullanılarak hain emeller doğrultusunda doldurulmaya çalışılıyor. 15 Temmuz'da gördük ki içimize sızarak gençlerimizi, kadınlarımızı, insanlarımız zehirlemişler. Biz, bu alanı boş bıraktığımız için böyle durumla karşılaştık. Ama bundan sonra bu alanda hep var olacağız. Biz şehri imar ederken öğretmenlerimiz de gönülleri, insanları imar edecekler."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :