Başkan, çarşamba günleri vatandaşın sıkıntılarını dinliyor

Başkan, çarşamba günleri vatandaşın sıkıntılarını dinliyor

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, çarşamba günleri vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinlediğini söyledi.Hız, AA muhabirine...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, çarşamba günleri vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinlediğini söyledi.

Hız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çarşamba günleri ilçede pazar kurulduğunu anımsatarak, taşra mahallelerde yaşayan insanların bugün ilçe merkezine geldiğini ifade etti.

Vatandaşların çarşamba günleri partiye de gelerek kendilerini ziyaret ettiğini belirten Hız, şunları kaydetti:

"Çarşamba günleri vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinliyorum. Görevlendirdiğimiz arkadaşımız, sorunlarla ve isteklerle ilgili hemen çalışmalara başlıyor. Bu anlamda da vatandaş odaklı bir çalışma ile talepleri kısa süre içinde yerine getiriyoruz. Ayrıca, vatandaşı da arayarak bilgilendiriyoruz.

Muhtarlarımız vasıtasıyla da mahallelerde olup bitenleri yakından takip ediyoruz. Belediyenin yapması gerekenleri belediye başkanımıza aktarıyoruz. Taşra mahallelerde, köy yollarının çoğunda, Ankara Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmasını tamamladı. Gerçekten güzel çalışmalar ortaya konuyor.

Biz de çarşamba günleri vatandaşın bize ilettiği sorunları mahallelerin öncelik durumuna göre sıralayarak çalışmalarda bulunuyoruz. Birçok mahalle muhtarı bizlere yapılan çalışmalar dolaysıyla teşekkürlerini bildiriyorlar. Vatandaşımız için ne yapsak azdır. Başkentin köylerini, mahallelerini, başkente yakışır hale getirmeye devam ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :