Başkan Aydın, öğretmenlerle bir araya geldi

Başkan Aydın, öğretmenlerle bir araya geldi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, il merkezinde görev yapan öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.Belediyeden...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, il merkezinde görev yapan öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Paşabahçe Kütükev'de düzenlenen programa Başkan Aydın’ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları, Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Tan ve öğretmenler katıldı.

Aydın, ülkelerin gelişmesinde, demokrasi ve hoşgörü temelinin oturmasında öğretmenlerin büyük payı olduğunu kaydetti.

Aydın, "Öğretmenlik en saygın mesleklerin başında geliyor. Öğretmenlerimizin özlük hakları kesinlikle onlara çok rahat ve huzurlu bir yaşam standardı sağlayacak düzeyde olmalı ki, onların kafasında projeleri ve sadece çocukların eğitimleri dışında başka bir şey olmasın." ifadelerini kullandı.

Öğretmenleri bu özel günlerinde misafir etmek ve ne kadar değerli olduklarını ifade etmek adına böyle bir organizasyon yaptıklarını aktaran Aydın, şunları kaydetti:

"Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerin yaptığı hiçbir şeyle ölçülemez. Nasıl ki, bir evlat için annenin hakkı ödenemezse, bana göre eğitimcilerin de hakkı ödenemez. Hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum."

Programa katılan öğretmenler ise, düzenlenen etkinlikten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Aydın’a teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :