Başkan Altay'dan LGS'ye girecek öğrencilere mesaj: Konya gençlerimizin omuzlarında yükselecek

Başkan Altay'dan LGS'ye girecek öğrencilere mesaj: Konya gençlerimizin omuzlarında yükselecek

Yarın gerçekleşecek Liselere Geçiş Sınavı’na girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay: Ülkemiz ve şehrimiz gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Onların bizim gözümüzdeki değeri herhangi bir sınav ile ölçülemez

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 6 Haziran Pazar (yarın) gerçekleşecek Liselere Geçiş Sınavı’na girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Tüm öğrencilerin emek verdikleri, alın teri döktükleri uzun bir süreçten sonra emeklerinin karşılığını alacakları neticeler elde etmesini dileyen Başkan Altay, “Ülkemiz ve şehrimiz gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Onların bizim gözümüzdeki değeri herhangi bir sınav ile ölçülemeyecek kadar değerlidir. Sonuç ne olursa olsun çocuklarımız ellerinden gelenin en iyisini yaparak yarınlara güçlü bir şekilde hazırlanmaya devam edecektir. Öğrencilerimiz için emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Maddi manevi destekleriyle, nice emek ve fedakârlıklarıyla çocuklarımızı yetiştiren ailelere de selamlarımı iletiyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sınav süresince okul etraflarında sessizliğe dikkat edilmesi uyarısında bulunan Altay, "Öğrenci ve refakatçisine toplu ulaşım ücretsiz. Bu akşamdan itibaren sınav sonuna kadar gürültü oluşturabilecek çalışmalarımıza ara veriyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.