Başkan Altay'dan Konya'da üniversiteye hazırlanan öğrencilere 3000 TL destek açıklaması

Başkan Altay'dan Konya'da üniversiteye hazırlanan öğrencilere 3000 TL destek açıklaması

Konya Büyükşehir Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine verilen 1500 lira eğitim desteğinin 3 bin liraya çıkarıldığını açıkladı

Konya Büyükşehir Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine 3000 TL nakdi destek vereceğini duyurdu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2023 bahar ve yaz döneminde gerçekleştirilen çalışmalarıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, açıklamalarda bulundu. Başkan Altay toplantıda, öğrencilere de bir müjde verdi.

Başkan Altay, 2022'de 12. sınıf öğrencilerine verilen 1,500 TL'lik destek miktarını artırdıklarını belirterek, bu yıl üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine 3,000 TL destek verileceğini açıkladı.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?
Altay,Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından lise son sınıf öğrencilerine verilecek 3000 TL nakdi burs desteği için başvuruların, Ekim ayının ilk haftasında başlayacağını duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum