Başkan Altay'dan Konya Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret

Başkan Altay'dan Konya Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, okul ziyaretleri kapsamında ASELSAN Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, okul ziyaretleri kapsamında ASELSAN Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ASELSAN Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Başkan Altay, “Yarınımızın teminatı olan gençlerimizle okullarımızda buluşmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ASELSAN Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirerek öğrencilerimizle buluştuk. Onların yetenekleri ve gayretleriyle yarınlarımızın çok daha güzel olacağına eminim. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.