Başkan Altay'dan gençlerle keyifli iftar

Başkan Altay'dan gençlerle keyifli iftar

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bosna Hersek Mahallesi'nde gençler ve esnafla bir araya geldi, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bosna Hersek Mahallesi'nde gençler ve esnafla buluşarak, şehrin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı. Başkan Altay, esnaflar ve vatandaşlarla samimi bir şekilde hasbihal ederek, Konya için çalışan bütün esnafa teşekkür etti.

Başkan Altay, Selçuklu Belediyesi tarafından gençlerin hizmetine sunulan Yeni Nesil Kütüphane ve Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. "Konya Modeli Belediyecilik" anlayışıyla eğitim projelerine vurgu yaparak, gençlerin önemine değindi. Altay, gençlerin mutluluğunun ve başarısının kendileri için önemli olduğunu belirterek, çalışmalarının gece gündüz devam edeceğini vurguladı.

iftar.jpg

Başkan Altay, AK Parti Selçuklu Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Talha Bayrakçı'yı vefatının 10. yıl dönümünde rahmetle anarak, "Yol arkadaşımız Talha Bayrakçı'nın mekanı cennet olsun" dedi.

Ayrıca, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği iftar buluşmasında üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Altay, tüm gençleri Gençlik Meclisi'ne davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.