Başkan Altay'dan Berat Kandili mesajı

Başkan Altay'dan Berat Kandili mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Berat Kandili dolayısıyla manevi öneme vurgu yapan bir mesaj yayımladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek Berat Kandili vesilesiyle içten bir mesajla Konya halkını selamladı. Başkan Altay, mesajında manevi değerlere vurgu yaparak, Berat Kandili'nin önemine ve anlamına dikkat çekti.

Başkan Altay, mesajında Berat Kandili'nin, affetme ve arınma fırsatı sunan müstesna bir gece olduğunu belirtti. Bu kutsal gecenin, geçmiş hatalardan arınma ve geleceğe umutla bakma fırsatı sunduğunu ifade etti. Ayrıca, bu özel zamanın, kalpleri birleştirme, barışı sağlama ve insanların birbirine destek olma fırsatı sunduğunu da vurguladı.

Başkan Altay, duaların kabul edildiği, insanlığın huzur ve barış içinde yaşaması temennisinde bulunurken özellikle Filistin başta olmak üzere dünya mazlumlarının yaşadığı zulümden kurtulması için dua etti. Aynı zamanda, Ramazan ayının da yaklaşmasıyla birlikte, insanların arınmış gönüllerle bu kutsal ayı karşılamasını diledi.

Son olarak, Başkan Altay, Konyalıları, ülkenin ve tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni tebrik ederek, bu mübarek gecenin insanlığın bir dönüm noktası olmasını temenni etti.

Başkan Uğur İbrahim Altay'ın bu duygu dolu mesajıyla, Konya halkı Berat Kandili'ni manevi bir coşkuyla kutlama hazırlıklarına başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.