Başkan Altay ve Mustafa Varank Akşehir'de iftara katıldı

Başkan Altay ve Mustafa Varank Akşehir'de iftara katıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Akşehir'de düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Akşehir'de düzenlenen bir iftar programına katıldı. Programda bir araya gelen isimler, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

i1.jpg

Cumhur İttifakı Akşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Kahraman'ın da konuşma yaptığı programda, emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür edildi. Altay, iftar buluşmasına katılımı için Varank'a ve Akşehirlilere teşekkür ederek, Gazze'deki kardeşler için dua edilmesi çağrısında bulundu.

Akşehir'e kazandırılan hizmetlere katkıları dolayısıyla Mustafa Varank ve Uğur İbrahim Altay'a teşekkür eden AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

i2.jpg

Programda konuşan Varank, yapılan her işin gönülden yapılması gerektiğini vurgulayarak, belediye başkanlarının gönül sofraları inşa ettiğini belirtti. Programa, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve birçok vatandaş katıldı.

Mustafa Varank, Uğur İbrahim Altay ve protokol mensupları, iftar programı öncesinde Akşehir esnafını da ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.