Başkan Altay ve Kavuş Sağlık Kızılören ve Sefaköy’de vatandaşları dinledi

Başkan Altay ve Kavuş Sağlık Kızılören ve Sefaköy’de vatandaşları dinledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay ve Meram Belediye Başkanı Kavuş, Meram’ın Sağlık, Kızılören ve Sefaköy mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak sohbet etti, talep ve beklentilerini dinledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile birlikte Meram’ın Sağlık, Kızılören ve Sefaköy Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerinde hemşehrileri ve muhtarlar ile bir araya gelen üç başkan, mahallelerin sorunlarını istişare edip yapılacaklar hakkında mahallelilere bilgi verdiler. Hemşehrilerin istek, talep ve beklentilerini de dinleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, iki buçuk yıllık dönemde ortaya koydukları yoğun ve uyumlu çalışmalar neticesinde merkeze uzak mahallelere ciddi oranda yatırım götürüldüğünü hatırlattı. Yaptıkları bu ziyaretler ve hemşerileriyle gerçekleştirdikleri sohbetler sayesinde yapılan her çalışmanın daha da bereketlendiğini belirten Başkan Altay, “Hemşehrilerimizle muhabbetin, karşılıklı dua almanın hatta sadece hal hatır sormanın bile bereketini yaşıyoruz. Gittiğimiz her mahallemizde bizlere gönlünü açan her bir hemşehrime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gerçekleştirdiği her ziyarette çocuklar ve gençler için özel bir zaman ayıran Başkan Altay, karşılaştığı vatandaşlarla da bir süre sohbet edip dualarını aldı.

Başkan Altay’a bugüne kadar Meram için gösterdiği hassasiyeti, desteği ve bu ziyaretleri için teşekkür eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’ta ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, “Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Meram’ı bugüne kadar hiç yalnız bırakmadı. Ve her zaman ‘Meram için daha fazla ne yapabiliriz’in derdinde oldu. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bu düşüncesinin sonuçlarından biri. Meram’ımızın derdiyle dertlenen, hemşehrilerimin talep ve isteklerini önemseyen başkanımıza tüm Meram adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

10.jpgwwwww.jpgwww.jpgwwwwwwwwwwwww.jpg

wwwwwww.jpgww.jpgw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum