Başkan Altay hızlı başladı: Köprülü kavşak tamam, sıra tramvayda

Başkan Altay hızlı başladı: Köprülü kavşak tamam, sıra tramvayda

Konya Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi Köprülü Kavşağı'nın üst geçidini tamamlayarak trafiğe açtı. Başkan Altay, yapılan çalışmaların şehir trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, kentin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiği projelerden biri olan Şehir Hastanesi Köprülü Kavşağı'nın üst geçidini tamamlayarak trafiğe açtı. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapılan çalışmaların kentin trafiğini rahatlatmaya yönelik olduğunu belirtti.

konya-sehir-hastanesi-raylar-dosendi-3.jpg

Altay, yaptığı açıklamada, Ramazan ayı öncesinde alt geçidin hizmete girdiğini hatırlatarak, bugün itibariyle üst kısmın da tamamlandığını ve trafiğe açıldığını dile getirdi. Üst geçidin aydınlatma, asfalt ve yaya geçitlerini içeren tüm işlemlerinin tamamlandığını ifade eden Altay, ayrıca hastanenin girişindeki yaya üst geçidinin de tamamlandığını ve hizmete sunulduğunu söyledi.

konya-sehir-hastanesi-raylar-dosendi-4.jpg

Başkan Altay, Şehir Hastanesi Köprülü Kavşağı'nın yapılmasının temel nedenlerinden birinin Adliye'den başlayıp Şehir Hastanesi'ne kadar ve Şehir Hastanesi'nden Eski Sanayi ve Karatay Sanayi'nin taşınacağı Yeni Sanayi Sitesi'ne kadar gidecek olan raylı sistemin bağlantı hattını oluşturmak olduğunu belirtti. Altay, bu bağlamda köprülü kavşak inşaatıyla birlikte ray imalatlarının da tamamlandığını ve en kısa sürede raylı sistem hattına başlayacaklarını kaydetti.

konya-sehir-hastanesi-raylar-dosendi-1.jpg

Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla kente önemli hizmetler sunduklarını ve bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışacaklarını vurgulayan Başkan Altay, Şehir Hastanesi Köprülü Kavşağı'nın hayırlı olmasını diledi. İnceleme gezisinin ardından bölge esnafını da ziyaret eden Altay, onlara kolaylıklar diledi.

konya-sehir-hastanesi-raylar-dosendi-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.