Başkan Altay, "Hemşehrilerimizin Sağduyusuna Güveniyoruz "

Başkan Altay, "Hemşehrilerimizin Sağduyusuna Güveniyoruz "

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Nişantaşı Adnan Hadiye Sürmegöz Köşe Camisinde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Nişantaşı Adnan Hadiye Sürmegöz Köşe Camisinde kılınan Cuma Namazı'nın ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her Cuma ilçenin farklı bir mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen istek ve önerileri dinlemeye devam ediyor. Cuma Namazını, Nişantaşı Mahallesi Adnan Hadiye Sürmegöz Köşe Camisinde kılan Başkan Altay, namaz sonrası vatandaşlarla sohbet etti. Yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Altay'a, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.

16 Nisan Referandumunun bir parti seçimi olmadığını, güçlü Türkiye için bir milat olacağını belirten, Başkan Altay, "Eğer güçlü bir Türkiye istiyorsak, bölgesinde söz sahibi bir ülke istiyorsak, geleceğimizi, çocuklarımızın geleceğini garanti altına almak istiyorsak, istikrar istiyorsak 16 Nisan'da oyumuzu EVET' ten yana kullanmamız gerekiyor. Hemşehrilerimizin sağduyusuna güveniyor, sandıkta güçlü Türkiye yönünde oy kullanacaklarına inanıyorum" dedi.

Güçlü bir Türkiye için tüm referandum çalışmalarına destek verilmesini isteyen AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, "Referandum, Türkiye için hayati önem taşıyor. Bu referandum ile Türkiye güçlenecektir. Partimizin tüm üyeleriyle bugüne kadar memleketin bekası için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Şunu tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz ki bizler memleketimiz için varız. 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum da sizlerin desteği ile daha güçlü bir Türkiye'nin kapsını sonuna kadar aralayacağız" dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, esnaf ve vatandaşlardan gelen Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve 18 maddelik anayasa değişikliği hakkında soruları yanıtladı ve bilgilendirme yaptı.

Etiketler :