Başkan Altay, esnafın Ramazan bereketine ortak oluyor

Başkan Altay, esnafın Ramazan bereketine ortak oluyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Şehir Merkezindeki Ziyaretlerini Sürdürüyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezindeki ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Hafta sonu boyunca AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Yıldırım ile birlikte alışveriş merkezleri, Muhacir Pazarı ve Balık Hali'ni ziyaret eden Başkan Altay, esnaflarla kolaylıklar dileyerek ve vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan ayının bereketini paylaştı.

e1.jpg

Ziyaretler sırasında karanfil dağıtan Başkan Altay, özellikle çocuklar ve gençlerle yakından ilgilenirken, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

e2.jpg

Akşam saatlerinde ise Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile birlikte Hz. Mevlana Camii'nde teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, yoğun günlerden geçtiklerini belirtti.

e3.jpg

Altay, "Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yaptığımız ziyaretlerle hemşehrilerimizin mübarek Ramazan ayının bereketine ve coşkusuna ortak oluyoruz. Onlardan aldığımız güçle şehrimizi çok daha güzel yarınlara taşımak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerime her daim bize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

e4.jpg

Uğur İbrahim Altay, bu tür ziyaretlerle şehirdeki sosyal etkileşimi artırarak, halkla daha yakın ilişkiler kurmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.