Başkan Altay '6 milyon nerede?' iddialarına cevap verdi: Öğreneceğiniz çok şey var!

Başkan Altay '6 milyon nerede?' iddialarına cevap verdi: Öğreneceğiniz çok şey var!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Konya Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan'ın iddialarına, "Sizin iddianız 6 milyon, bizim pandemi desteğimiz 150 milyon! İddianız eksik, hayaliniz noksan" diyerek yanıt verdi

Konya Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan katıldığı bir televizyon programında Konya Valiliği’nin esnaflar için Konya Büyükşehir Belediyesi’ne 6 milyon lira vermesine rağmen kendilerine destek olunmadığını belirtmişti.

Karamercan’ın açıklamalarının ardından İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş da, Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi'ne, “128 milyar doların nerede olduğunu sorduğumuz gibi bunu da soruyoruz" dedi ve "6 milyon nerede?” diye sorarak gündeme taşımıştı.

Başkan Altay'dan anlamlı mesaj: İddianız eksik, hayaliniz noksan

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, "İlgilisine not: Sizin iddianız 6 milyon, bizim pandemi desteğimiz 150 milyon! İddianız eksik, hayaliniz noksan. Boş hedeflerle vakit geçirmek yerine Konya’mızı tanımanızı ve bizi yakından takip etmenizi tavsiye ediyorum. Öğreneceğiniz çok şey var" diyerek cevap verdi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.