Başkan Altay 14 milyon liralık asfaltta poz verdi

Başkan Altay 14 milyon liralık asfaltta poz verdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ladik Mahallesi'nde gerçekleştirdiği yatırım incelemesi sırasında Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve diğer ilçe yöneticileriyle bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ladik Mahallesi'nde yapılan yatırımları incelemek ve vatandaşlarla bir araya gelmek üzere Ladik'e ziyarette bulundu.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Tığlıoğlu ve AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Gamze Karacan ile birlikte, Ladik'te tamamlanan 2,2 kilometrelik sıcak asfalt yatırımını değerlendirdi.

Başkan Altay, yaptığı açıklamada, Yeni Büyükşehir Yasası'nın ardından Konya genelinde mahallelerde yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

Başkan Altay 14 milyon liralık asfaltta poz verdi

Ladik'te doğalgazın ardından altyapı sorunlarını çözdüklerini ifade eden Altay, Sarayönü Belediyesi ile işbirliği yaparak KOSKİ'nin ciddi bir altyapı çalışması gerçekleştirdiğini ve 14 milyon lira bedelle sıcak asfalt çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Daha önce başlatılan düğün salonu projesinin ihalesinde yaşanan sorunun giderildiğini belirten Başkan Altay, projenin kısa sürede başlatılacağını ve Ladik'e yakışır bir hizmet sunacaklarını dile getirdi. Ladikli Ahmet Ağa'nın memleketi olan beldede hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Altay, Ladik halkına destekleri için teşekkür etti.

Başkan Altay 14 milyon liralık asfaltta poz verdi

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak da Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı desteklerden dolayı Başkan Altay'a teşekkür ederek, Ladik'e örnek bir yol yapıldığını belirtti. Düğün salonu ve meydan kafe projelerine ilişkin bilgiler veren Solak, Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduklarını vurguladı.

Başkan Altay, ziyaretin devamında mahalle meydanında vatandaşlarla sohbet etti ve Ladik KOMEK Kurs Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.