Başkan Ali Meşe mazbatasını aldı

Başkan Ali Meşe mazbatasını aldı

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakı adına AK Parti Çeltik Belediye Başkanlığı için yarışan ve seçimi Taşra ilçeler arasında en yüksek oyu alarak galip gelen Başkan Ali Meşe,Çeltik düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakı adına  AK Parti Çeltik  Belediye Başkanlığı için yarışan ve seçimi Taşra ilçeler arasında  en yüksek oyu alarak  galip gelen   Başkan  Ali Meşe, Çeltik  Adalet Sarayında düzenlenen törenle mazbatasını alarak yeni dönem için startı verdi.

Mazbatasını Çeltik İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim  Susa Erdoğan’dan alan  Çeltik  Belediye Başkanı Ali Meşe  Adliyede  gerçekleştirilen mazbata teslim töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 3 ay süren bir seçim sürecinin ardından onurlu bir görevi devralırken, bizlere Çeltiğimizi yönetmeyi layık gördükleri için aziz hemşerilerime teşekkür ederim. Bugün doğum günüm olması dolayısı ile bana en büyük hediyeyi verdikleri içinde hemşerilerime bir kez daha gönülden teşekkür ederim. Cenab-ı Allah'ım önümüzdeki süreçte bizleri muvaffak kılsın. Çeltik ve tüm mahallerinde bizler oy versin vermesin bu günden sonra herkesin belediye başkanı olacağım. Hep beraber Çeltek’te aldığımız bayrağı daha iyi yerlere getirecek şekilde çalışacağım. Allah nasip ederse, önümüzdeki 5 yıl içerisinde çok daha büyük işler yapmalıyız. Çok daha önemli işleri hayata geçirmeliyiz. Bunları mesai arkadaşlarımla, teşkilatımla ve en önemlisi hemşerilerimizle beraber yapacağız. Bize inanan, güvenen, destek veren herkesi mahcup etmemek, onların başını dik tutabilmek için inşallah gecemizi gündüzümüze katma noktasında verdiğimiz sözü burada tekrardan yineliyorum." ifadelerini kullandı.

baskan-ali-mese-mazbatasini--(2).jpg

ÇELTİK BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ

Adem Erdal

Cumali Erdoğmuş

Kadir Coşkun

Mustafa Alici

Hüseyin Kayalı

Yunus Aksoy

Hamza Kobay

Selçuk Kandil

Mehmet Karadere

Beytullah Kaldırım

Kontenjan:

Ramazan Sargın

Etiketler :