Başkan Akkaya asker uğurlama eğlencesine katıldı

Başkan Akkaya asker uğurlama eğlencesine katıldı

Çakıllar Mahallesi'nde askere gidecek gençleri uğurlamak için düzenlenen asker gecesine Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ve AK Parti...

Çakıllar Mahallesi'nde askere gidecek gençleri uğurlamak için düzenlenen asker gecesine Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu katıldı.

Akşehir Belediyesi tarafından Çakıllar Mahallesi'ne yaptırılan düğün salonunda düzenlenen gecede asker adayları ve aileleri eğlendi.

Gecede konuşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya "Rabbim bu gençlerimizi sağlıcakla peygamber ocağına uğurlamayı nasip etsin. İnşallah gençlerimizin, Aziz Türk Milleti'ne, Çakıllarlı yiğitlere, ekmeğini taştan çıkarır bölgenin insanına yakışır bir şekilde vatani görevleri yaparak, burunları bile kanamadan annelerine, babalarına ve ailelerine kavuşmalarını Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.

Başkan Akkaya ayrıca, 31 Mart Yerel seçimlerinde Çakıllar Mahallesi'nin Cumhur İttifakı'na verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Akkaya askere gidecek gençleri tebrik ederek, içinde Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim bulunan birer çanta hediye etti.

Gecesi asker adaylarına kına yakılması ile devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :