Başkan Ahmet Şan'dan takıma moral ziyareti

Başkan Ahmet Şan'dan takıma moral ziyareti

Torku Konyaspor'un bugün yaptığı yaptığı antrenman öncesi Başkan Ahmet Şan ve İkinci Başkan Fatih Yılmaz, teknik heyet ve oyunculara moral ziyaretinde bulundu

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'ndaki antrenman öncesi teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelen Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve İkinci Başkan Fatih Yılmaz, kendilerine moral verirken, kalan 9 haftalık periyodun kulübümüze yakışır bir şekilde tamamlanacağına olan inançlarını yinelediler.

Geçen sezon göreve geldiklerinde kulübün içerisinde bulunduğu sıkıntıların çözümü noktasında yönetim kurulu olarak gecelerini gündüzlerine katarak çalışacaklarını belirttiklerini söyleyen İkinci Başkan Fatih Yılmaz,"Geride kalan görev süremiz içerisinde tek düşüncemiz kulübümüzün sırtındaki borç yükünden kurtulması, normal yaşantısını devam ettirirken, kaybolan prestijini de geri kazanmasıydı. Bu konuda büyük özverilerle çalıştık ve önemli bir mesafe kat ettik. Çalışmaya da devam ediyoruz. Bizim sizlerden tek isteğimiz sportif anlamda yakalayacağınız başarıyla bizlerin bu yoldaki en önemli destekçilerinden olmanız. Sizlerin dertlerinin yakından bilindiğinin ve bu konularla ilgilenildiğinin bilinmesini istiyorum" dedi.

Boluspor karşısında alınan yenilginin hesapta olmayan bir sonuç olduğuna işaret eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Önemli bir avantajı değerlendiremedik ama iddiamızdan bir şey kaybetmedik. 9 maçlık periyodu en iyi sonuçlarla kapatacağınız konusunda sözlere olan inancımız tam. Süper Lig hedefimizi son ana kadar kovalayacağız"şeklinde görüş belirtti.

Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve İkinci Başkan  Fatih Yılmaz, daha sonra bir süre teknik direktör Uğur Tütüneker ile de sohbet etti . Memleket Spor

Önceki ve Sonraki Haberler