Başkan Acehan'dan okullara ziyaret

Başkan Acehan'dan okullara ziyaret

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Acehan, Çubuk Muammer Kandemir İmam...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Acehan, Çubuk Muammer Kandemir İmam Hatip Ortaokulu ve Çubuk İlkokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Ziyaretlerde ilk olarak bayan öğretmenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Acehan, Çubuk Muammer Kandemir İmam Hatip Orta Okul binasının yıkılarak ihtiyaca göre yeniden yapılmasının planlandığını söyledi.

İlçenin her geçen gün büyüdüğünü ve yeni okullara ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Başkan Acehan, ilçeye ek binalarla birlikte yeni 4 okulun yapılması noktasında girişimlerinin olduğunu belirtti.

Gençlerin, çocukların ve yeni nesillerin Türkiye'nin geleceği olduğunu kaydeden Acehan, gençlerin iyi bir eğitim almaları için gerekli fiziki tedbirlerin alınmaya çalışıldığını ifade etti.

Eşinin de öğretmen olduğunu hatırlatan Acehan, eğitim ve öğretimin önemine işaret ederek, eğitime desteklerinin her zaman süreceğini aktardı.

Öğretmenlere her alanda büyük görevler düştüğünü ancak ailelerinde öğretmenlere destek olması gerektiğini vurgulayan Acehan, şunları kaydetti:

"Öğretmenler her alanda gençlere örnek oluyor. Gençlerin kişilik sahibi olmasından bir iş, bir meslek sahibi olmasına kadar her şey eğitimle kazandırılıyor. Gençlerimizin vatanını ve milletini seven ayağı yere basan, öz güveni olan, donanımlı ve bilgi sahibi bireyler olmaları noktasında öğretmenlerimizin çok büyük katkıları oluyor. Elbette bu noktada ailelerde öğretmenlerimize katkı vermeleri gerekiyor. İlçemizdeki tüm öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Bu okul ilçemize ilk açıldığı günden bu güne 3 binin üzerinde mezun vererek, ilçemiz için iyi bir nesil yetişmesine vesile olmuştur."

Acehan, konuşmasının ardından öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :