Basın toplantısında şampiyonluk kutlaması

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Okan Buruk, oyuncuları ve yönetime teşekkür etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor galibiyeti sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Bugün iki takım için de stresli bir maçtı. Konyaspor ligde kalma mücadelesi veriyordu, biz ise şampiyonluk için sahadaydık. Kazanmak istiyorduk ve bunu başardığımız için mutluyuz. Konyaspor'a da hayırlı olsun, onlar da ligde kaldılar. Başta oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu şampiyonlukta en büyük pay onların. 25 Haziran'da başladık ve 11 aydır mücadele ediyoruz. 56 maç oynadık. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettik ve ligde şampiyon olduk. Birçok rekor kırdık ve dominant bir oyun sergiledik" dedi.

"Gerçek Şampiyon Biziz"

Okan Buruk, "Galatasaray gerçek şampiyon mu?" sorusuna, "Vallahi o nasıl oluyor bilmiyorum. Ona göre çıkarsanız. Federasyon ayrı bir hak mı tanıdı acaba? Konyaspor'u, Fenerbahçe yenemedi ama biz yendik. O yüzden gerçek şampiyon biziz diyebiliriz" şeklinde yanıt verdi.

Futbolculardan Coşkulu Kutlama

Basın toplantısı devam ederken, Galatasaraylı futbolcular sürpriz yaparak toplantı odasına geldiler ve Okan Buruk ile birlikte coşkulu bir kutlama gerçekleştirdiler. Futbolcuları göstererek, "İşte gerçek şampiyon" diyen Buruk, takımını bir kez daha onurlandırdı.

Hedef 25. Şampiyonluk

Okan Buruk, şampiyonluk planlarından bahsederken, "Şampiyonluğumuzu bir hafta kutlayacağız. Ardından yeni sezonun planlamasını yapacağız. Hedefimiz 5. yıldız, 25. şampiyonluk. 2023'te 23, 2024'te 24. şampiyonluktu. Hedefimiz 2025'te 25. şampiyonluğu yaşayıp, gerçek yıldızları takabilmek" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.