Basın Konseyi heyeti Kilis'te

Basın Konseyi heyeti Kilis'te

Genel Sekreter Lüle ve beraberindeki heyet, Vali Çataklı'yı ve Belediye Başkanı Kara'yı ziyaret etti

KİLİS (AA) - Basın Konseyi Genel Sekreteri Zeynel Lüle ve beraberindeki heyet, Kilis Valisi İsmail Çataklı, Belediye Başkanı Hasan Kara ve Baro Başkanı Muammer Fazlıağaoğlu'na ziyarette bulundu.

Çeşitli ziyaretler kapsamında Kilis'e gelen Lüle ve beraberindeki heyet, Vali Çataklı'yı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Kilis'te yaşanan son gelişmelerden dolayı bölgeyle sürekli irtibat halinde olduklarını belirten Lüle, Basın Konseyi Yüksek Kurulu üyeleriyle kente gelerek durumu yakından görmek istediklerini söyledi.

Çataklı da göreve yeni başladığını anımsatarak, Kilis'teki hayatın dışarıdan göründüğünden daha sağlıklı durumda olduğunu ve bu yönde de ilerlediğini belirtti.

Göreve başladığı gün itibarıyla roket saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerini ziyaret ettiğini anlatan Çataklı, şöyle dedi:

"Bugüne kadar neler yapılmış, neler düşünülmüş, neler yapılabilir hususunda bir gayret içerisindeyiz. Amacımız, il genelinde ortaya çıkan sosyal ve ekonomik sorunları çözüme kavuşturmak. Kilis'te iyiye doğru bir gidiş var. Bu yaşananların sonunda ortaya çıkan sorunlar var. Bu sorunların zaman içerisinde onarılması gerekiyor. Bizim de yapmamız gereken bu sorunların çözüme kavuşturulabilmesini sağlamak."

Heyet, daha sonra Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'yı ve Baro Başkanı Muammer Fazlıağaoğlu'nu ziyaret etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :