Başıboş köpek terörü bitmiyor! Küçük kız canından oluyordu

Bursa'da daha önce mahallelinin toplanması için başvuru yaptığı köpeklerden korkup caddeye fırlayan küçük kız çocuğu neredeyse canından oluyordu. Yolda yere düşen minik kızın aracın altında kalmaktan saniyelerle kurtulduğu o anlar kameraya böyle yansıdı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde köpekten korkarak caddeye fırlayan küçük kız çocuğu neredeyse aracın altında kalıyordu. Küçük kız ve ailesinin yaşadığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Daha önce de bölgedeki köpeklerin toplanması için başvuruda bulunan vatandaşlar, olaya tepki göstererek, acil çözüm istedi.

MAHALLELİ KÖPEKLERİN TOPLANMASI İÇİN BAŞVURU YAPMIŞTI

Edinilen bilgiye göre, olay Bursa'nın Nilüfer İlçesi Demirci Mahallesinde meydana geldi. Mahalle halkının bir süredir toplanması için başvuru yaptığı sokak köpeklerinden bir tanesi annesi ve babası ile birlikte yürüyen 2 küçük çocuğa doğru hamle yapınca çocuklardan bir tanesi yola fırlayıp kaçmak istedi.

AYAĞI TAKILIP YERE DÜŞEN ÇOCUK ARACIN ALTINDA KALIYORDU

Tam bu sırada yoldan geçen bir araç küçük çocuğa çarpmak üzereyken çocuğun ayağı takılıp yere yuvarlandı. Küçük çocuğun araç altında kalmaktan son anda kurtulduğu o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Korkup kaçan çocuklar daha sonra anne babalarının yanına gidip yollarına devam ederken, bölgedeki başıboş köpek sorununun çözülüp çözülmeyeceği hala belirsiz.

Başıboş köpek terörü bitmiyor! Küçük kız canından oluyordu

Başıboş köpek terörü bitmiyor! Küçük kız canından oluyordu

Başıboş köpek terörü bitmiyor! Küçük kız canından oluyordu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum