Başıboş köpek sürüsü 77 yaşındaki kadına saldırdı! Dehşet anları kamerada

Başıboş sokak köpeği sorunu can yakmaya devam ediyor. Bursa'da yolda yürüyen yaşlı kadın köpeklerin saldırısına uğradı. 77 yaşındaki kadını yere düşürerek bir çok yerinden ısıran köpeklerden, çevreden koşan duyarlı vatandaşlar kurtardı

Başıboş sokak köpekleri yine dehşet saçtı... Bursa'da yolda yürürken başıboş sokak köpeği sürüsünün saldırısına uğrayan yaşlı kadın ölümden döndü. O anlar güvenlik kamerasına saniye snaiye yansıdı.

Olay, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde Karapınar Mahallesi 134. Sokak üzerinde meydana geldi. F.B., (77) adlı kadın sokakta yürüdüğü sırada etrafını 10 tane başıboş köpek sardı. Yere düşürülen ve ısırılan yaşlı kadının imdadına civardaki bir vatandaş koştu.

O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine kaldırılan F.B'nin kalça, bacak ve el bileğinden ısırılarak yaralandığı öğrenildi.

Bursa’da başıboş 10 köpeğin yaşlı kadına saldırması kamerada

Bursa’da başıboş 10 köpeğin yaşlı kadına saldırması kamerada

Bursa’da başıboş 10 köpeğin yaşlı kadına saldırması kamerada

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.