Başıboş köpek dehşeti bitmiyor! Ankara’da 6 köpek çocuğa saldırdı, o anlar kamerada

Türkiye'de bitmeyen köpek saldırılarına her gün bir yenisi ekleniyor. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 6 başıboş köpeğin saldırdığı çocuk dehşeti yaşadı. O anlar kameraya yansırken, mahallede geçen hafta başka bir çocuğun da saldırıya uğradığı öğrenildi

Türkiye'de her geçen gün çoğalan ve sayıları neredeyse 10 milyonu bulan başıboş sokak köpekleri can yakmaya devam ediyor. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 6 başıboş köpek çocuğa saldırdı. O anlar mahalle sakinlerinin cep telefonu kameralarına yansıdı.

Olay, akşam bugün saatlerinde Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Serhat Mahallesi'ndeki bir sokakta meydana geldi. Yolda yürüyen çocuk, 6 başıboş köpeğin saldırısına uğradı.

O anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. Mahalle sakinleri, geçtiğimiz cumartesi günü aynı başıboş köpeklerin başka bir çocuğa saldırdığını belirterek, bu soruna acil çözüm bulunmasını istedi.

de.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum