BAŞBAKAN DAVUTOĞLU İLKLERİ KONYA’DA YAPACAK
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yarınki mitingi pek çok açıdan ilk olma özelliği taşıyor. Davutoğlu Başbakan olarak ilk kez Konya’da hemşerilerine seslenecek, ilk açılışları yapacak ve ilk temeli de Konya’da atacak
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yarınki Konya programının ayrıntıları belli olmaya başladı. Yarın TBMM’de saat 14’te hükümet programının güvenoyuna sunulmasının ardından Davutoğlu, akşamüzeri “Benim için hizmet etmek büyük bir onur” dediği Konya’ya gelecek. Saat 17’de yeni Şehir Meydanı’nda Başbakan olarak ilk defa Konya’da hemşerilerine seslenecek olan Davutoğlu, burada başka ilklere de imza atacak. Davutoğlu, Başbakan olarak ilk açılışları yapacak ve ilk temeli de Konya’da atacak.
BU TEMEL ÇOK ÖNEMLİ
Konya Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamada Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Anadolu’nun en büyük fuar alanı olan Konya Ticaret Odası Uluslararası Fuar Merkezi’nin açılış törenine katılacağı bildirildi. Bunun dışında belediyeler, üniversiteler ve bazı devlet yatırımlarının da Başbakan Davutoğlu tarafından hizmete açılması bekleniyor. Konya için büyük önem taşıyan Konya Dış Çevre Yolu’nun da Davutoğlu tarafından temelinin temelinin atılacağı ve bunun için hazırlıkların başladığı da gelen bilgiler arasında.
M. Ali Köseoğlu'nun haberle ilgili yazısı ⇒Konyada her yer Davutoğlu ⇒Okumak için tıklayınız...
