Başbakan Başdanışmanı Şen:

Başbakan Başdanışmanı Şen:

"Milli Görüş çizgisinde öğrendiğimiz hak ve adaleti çocuklarımıza, torunlarımıza ve bizden sonraki nesillere aktarmak istiyoruz. Cihannüma tam da bu noktada köprü ve kilit taşı olmak istiyor"

EDİRNE (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Genel Başkanı Mustafa Şen, ''Milli Görüş çizgisinde öğrendiğimiz hak ve adaleti çocuklarımıza, torunlarımıza ve bizden sonraki nesillere aktarmak istiyoruz. Cihannüma tam da bu noktada köprü ve kilit taşı olmak istiyor.'' dedi.

Şen, derneğin Edirne il temsilciliği tarafından düzenlenen ''61 Yaş ve Üzeri Milli Görüş Davasına Aktif Olarak Hizmet Etmiş Önderlerimize Vefa Gecesi"nde derneklerinin kuruluş aşaması ve ilkelerini anlattı.

Cihannüma olarak zayıflayan kardeşliği güçlendirmek istediklerini belirten Şen, ''Bu nedenle böyle bir program düzenlendi. İnşallah bunu bütün illerde yapacağız. Kardeşlik ruhumuzu daha da güçlendireceğiz inşallah. Biz rahmetli hocamızdan aldığımız çizgiyi, derin Milli Görüş çizgisinde öğrendiğimiz hak ve adaleti çocuklarımıza, torunlarımıza ve bizden sonraki nesillere aktarmak istiyoruz. Cihannüma tam da bu noktada köprü ve kilit taşı olmak istiyor.'' diye konuştu.

Şen, merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın sözlerinden de anlaşıldığı üzere davalarının çok büyük olduğunu, boş duracak bir saniyelerinin bile bulunmadığını vurguladı.

Milli Görüş çizgisinin kucaklama ve kardeşlik üzerine kurulduğunu aktaran Şen, Cihannüma'nın da bunu yapmayı amaçladığını aktardı.

Ahlak ve maneviyat çizgisinden zerre kadar sapmak istemediklerini belirten Şen, kimsenin bu davaya kendi bireysel hataları yüzünden zarar getirmesini de istemediklerini kaydetti.

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Edirne İl Temsilcisi Hakkı Kocaman da etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Başbakan Başdanışmanı Şen:

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :