
Başakşehir Serdar Gürler’e yaramadı
Süper Lig’in 22. haftasında Kayserispor’a konuk olan Başakşehir’de yeni transfer Serdar Gürler de ilk onbirde forma giydi.
Kayserispor-Başakşehir maçının 6. dakikasında Ahmet Çalık'ın anıldığı sırada eski Konyasporlu Serdar Gürler gözyaşlarına hakim olamadı.
Konyaspor'dan Başakşehir'e transfer olan Serdar Gürler, yeni takımındaki ilk maçta Ahmet Çalık'ın anıldığı esnada gözyaşlarını tutamadı. Rakip takımın yanına gelmesiyle zor sakinleşen Serdar Gürler daha sonrasında kendine gelerek maça devam etti.
31’DE SAKATLANDI
Tecrübeli oyuncu Serdar Gürler 31. dakikada sakatlanarak oyuna devam edemedi. Serdar’ın yerine oyuna Emre Çolak girdi.
Sitem etsek de bizde olduğu sürede Konyasporumuza güzel hizmet etti. Şimdi biz de Profesyonellik diyelim elimizdeki takımımıza ve futbolcularımıza tam destek olalım. İnanıyorum ki Serdar ömür boyu yaptığına pişman olacak ve bunu da ekranlardan herkese duyuracak.
Yanıtla (2) (1)Serdar yanlış yaptın konyalının duaları tutar.sen bundan sonra futbol hayatin çok zor geçecek
Yanıtla (0) (0)Konyaspor da şampiyonluk İçin mücadele ediyor
Yanıtla (0) (0)Bu sezonu bitirmeliydi sonra bizde onu güle oynaya yollasaydık arkadaşı rahmetli olmuş o neler peşinde hiç yakışmadı “Ahmet’in yoluna serilsin güller
İhanet ettğin şehir sensiz de gürler” yazmışlar tribüne çok anlamlı olmuş
Konyali lar okadar dua etti icinden biri tutmustur beter olsun hain
Yanıtla (0) (0)Yapacak bişey yok bu halkın acı gününde imza atanı Allah'a havale ettik biz
Yanıtla (9) (2)Arkadaşının cenazesi varken masada pazarlık yapan her ne olursa olsun adam değil-dir biz onu allaha havale ettik
Yanıtla (6) (1)Arkadaşının cenazesi varken masada pazarlık yapan her ne olursa olsun adam değil-dir biz onu allaha havale ettik
Yanıtla (3) (0)