Barış Görüşmesi Kanlı Bitti: 3 Ölü, 5 Yaralı

Barış Görüşmesi Kanlı Bitti: 3 Ölü, 5 Yaralı

Üsküdar'da barışmak için bir araya gelen iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Üsküdar'da barışmak için bir araya gelen iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Çatışma Ünalan Mahallesi'nde Meydana Geldi

Üsküdar Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'nde bulunan bir kafede, aralarında husumet bulunan iki grup barışmak amacıyla buluştu. Ancak, bu buluşma kanlı bitti. Grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü ve 3 kişi hayatını kaybetti.

Hayatını Kaybedenlerin Kimlikleri Belirlendi

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde Veli Hakan Karataş'ın hayatını kaybettiği, Tamer Kazan ve Okan Güner'in ise kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdiği tespit edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar M.K, M.A, İ.A, M.K ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Polis Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Olay yerinde yapılan incelemelerde çok sayıda kovan bulundu. Olaya karıştığı ve silah kullandığı tespit edilen F.Ö. ve kahvehane işletmecisi C.Y. emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Barış görüşmesi için bir araya gelen iki grubun çatışması, mahallede büyük bir korku ve panik yarattı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, güvenlik güçleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.